Halk'a Hizmet Hakk'a Hizmettir
[email protected]

“İnsanların en hayırlısı İnsanlara en faydalı olandır” anlayışıyla kapımız daima herkese açık olacaktır

MTTB'ye Gönül Vermiş İki Cumhurbaşkanı Meclis Başkanı Başbakan ve İsmail Emrah Karayel Birlikte

Meclis Başkanı Sayın İsmail Kahraman ve Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel

Teşekkürler İstanbul Teşekkürler Türkiye İlk Günkü Aşkla Durmak Yok Hizmete Devam

Karayel'in, Uzakdoğu Asya temasları kapsamında Çin ziyareti
 
Karayelin-Uzakdogu-Asya-temaslari-kapsaminda-Cin-ziyareti

AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı MKYK üyesi Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, 18 - 27 Eylül tarihleri arasında Uzakdoğu Asya ziyaretleri kapsamında Çin’de temaslarda bulundu.

Karayel, kendi başkanlığında 20 kişilik bir heyet ile Çin Komünist Partisinin davetlisi olarak Çin'e bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirtti.

Çin Halk Cumhuriyeti ile ekonomik ve siyasi işbirliğinin geliştirilmesi ve devam ettirilmesi yönünde önemli temaslarda bulunduklarını kaydeden Karayel, ziyarette A K Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, AK Parti Genel Merkez İnsan Hakları Başkan yardımcıları Ekrem Çelebi ve Harun Armağan, AK Parti Genel Merkez Tanıtım Medya Başkan Yardımcısı Zeynep Yıldız, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları AR-GE Başkanı A.Hayrünisa Avcı ve Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyeleri ve Gençlik Kollarından temsilcilerinin yer aldığı ifade etti.

Ziyaretin birinci ayağı olarak Şanghay şehrini ziyaret ettiklerini burada şehir yetkililerinden Şanghay ile ilgili bilgi aldıklarını aktaran Karayel, şöyle devam etti: 

"Şanghay tarihi ve ekonomik önemli merkezlerini bizzat müşahede ettik. İkinci olarak Çin Halk Cumhuriyetinin Jiangxi eyaletini ziyaret ederek, ülkenin tarımsal gelişimi hakkında Çin Komünist Partisi Nanchang şehri temsilcileri ile görüştük. Ziyaretin son ayağında Çin'in başkenti Pekin'de Çin Komünist Partisi Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı ile iki ülke ve iki iktidar partisi arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi konusunda karşılıklı olumlu fikir beyan edildi."

28 Eylül 2017

 

İlgili Resimler