Halk'a Hizmet Hakk'a Hizmettir
[email protected]

“İnsanların en hayırlısı İnsanlara en faydalı olandır” anlayışıyla kapımız daima herkese açık olacaktır

MTTB'ye Gönül Vermiş İki Cumhurbaşkanı Meclis Başkanı Başbakan ve İsmail Emrah Karayel Birlikte

Meclis Başkanı Sayın İsmail Kahraman ve Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel

Teşekkürler İstanbul Teşekkürler Türkiye İlk Günkü Aşkla Durmak Yok Hizmete Devam

Karayel'in 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerimiz konferansı
 
Karayelin-15-Temmuz-Demokrasi-Zaferi-ve-Sehitlerimiz-konferansi
Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Genel Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Türkiye üzerine oyunların ve darbe girişimlerinin her zaman olabileceğini belirterek, “Birileri yeni 15 Temmuzlar, yeni darbeler planlayacaklardır. Bunlardan ancak birlik olursak kurtulabiliriz.Tıpkı 15 Temmuz'da olduğu gibi." dedi.

Karayel, BİLGENÇ Platformu (Bilim İrfan Liyakat) tarafından düzenlenen, "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerimiz" konulu konferansında, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) sinsi bir yapılanma olduğunun 15 Temmuz'da ortaya çıktığını söyledi.

Karayel, 15 Temmuz akşamında gösterilen direnişi "İkinci Kurtuluş Savaşı" olarak niteleyerek, şöyle devam etti:

"27 Mayıs ve 12 Eylül'den farklı olarak bu sefer darbenin aktörü, bizden gibi görünen ama asla bizden olmamış, asla kendilerinin dışında kimseyi önemsememiş, yapıp ettikleri sebebiyle inançları bile sorgulanacak kişiler tarafından yapıldı. Şu an Pensilvanya'da yaşayan elebaşları kendisini Hazreti Peygamber ve Allah arasında bir yerde konumlandırmış. Kendisini kainat imamı olarak tanımlayıp Mesih olduğunu sanıyor. 15 Temmuz ikinci Kurtuluş Savaşı'dır. O gece Türkiye'nin güney sınırlarının tamamının açık, DEAŞ ve PKK'nın geçişlerine açık olduğunu gördük. PKK ile darbe başarılı oluncaya kadar anlaştıkları ortaya çıktı. İhanetin, kumpasın ne kadar büyük olduğu her geçen gün daha da ortaya çıkıyor."

Darbe girişiminin başarısız olmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük etkisi olduğuna vurgu yapan Karayel, "Bir İmam Hatipli sadece milleti kurtarmadı ülkeyi kurtardı. Bir İmam Hatipli sadece ülkeyi kurtarmadı, bütün ümmeti kurtardı. Sadece ümmeti kurtarmadı, dünyadaki bütün mazlumları kurtardı. Çünkü dünyadaki sistemi sorgulayan ve bu sisteme alternatif söylem geliştiren, Türkiye dışında başka bir ülke bulunmuyor." dedi.

- "Milli davalarda hep birlikte milli bir duruş sergilemeliyiz"

Karayel, 15 Temmuz'u anlamak için Arap Baharını, Ukrayna'daki savaşı, Brezilya'daki olayları da anlamak gerektiğine dikkati çekerek, Sykes-Picot antlaşmasını yapanların bugün bölgede yeni haritalar, yeni yönetimler oluşturma çabasında olduğunu kaydetti.

Birilerinin 15 Temmuz'daki gibi yeni darbe girişimlerinde bulunabileceği uyarısı yapan Karayel, sözlerini şöyle tamamladı:

"Arap Baharı denilen olaylar başlangıç ve sonuçları itibariyle bunu gösteriyor. Mısır'daki kanlı darbe ile aynı dönemlerde Türkiye'de Gezi kalkışması yapıldı. Bu olaylar 15 Temmuz öncesi sivil bir darbe kalkışması denemesiydi. Arkasından FETÖ eliyle 17-25 Aralık'ta yargı darbesi yapmaya çalıştılar. Bunların öncesinde 7 Şubat MİT operasyonu yapılmıştı. Tüm bu darbe girişimlerinden Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğiyle kurtuldu. Birileri yeni 15 Temmuzlar, yeni darbeler planlayacaklardır. Bunlardan ancak birlik olursak kurtulabiliriz. Siyasi görüşlerimiz farklı olabilir, milli davalarda hep birlikte milli bir duruş sergilemeliyiz. Tıpkı 15 Temmuz'da olduğu gibi."

22 Kasım 2016

İlgili Resimler