Halk'a Hizmet Hakk'a Hizmettir
[email protected]

“İnsanların en hayırlısı İnsanlara en faydalı olandır” anlayışıyla kapımız daima herkese açık olacaktır

MTTB'ye Gönül Vermiş İki Cumhurbaşkanı Meclis Başkanı Başbakan ve İsmail Emrah Karayel Birlikte

Meclis Başkanı Sayın İsmail Kahraman ve Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel

Teşekkürler İstanbul Teşekkürler Türkiye İlk Günkü Aşkla Durmak Yok Hizmete Devam

İsmail Emrah Karayel Büyük Türkiye kurma yolunda çalışıyor
 
Ismail-Emrah-Karayel-Buyuk-Turkiye-kurma-yolunda-calisiyor

Ak Parti Kayseri Milletvekili adayları İsmail Tamer ve İsmail Emrah Karayel seçim çalışmaları kapsamında Melikgazi’de esnaf ziyaretinde bulundu.

Seçim çalışmaları kapsamında Melikgazi Orta Sanayi esnafını ziyaret eden Ak Parti Kayseri Milletvekili adayları İsmail Tamer ve İsmail Emrah Karayel vatandaşın sorunlarını dinledi.

Büyük Türkiye kurma yolunda 1 Kasım seçiminde ilk sınavı vereceklerini vurgulayan İsmail Emrah Karayel “Seçime 1 buçuk gün kaldı. Son düdüğü duyana kadar çalışmaya devam edeceğiz.

1 Kasım akşamı da sandıklara, oylara sahip çıkmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnanıyoruz ki 1 Kasım gecesi sonuçlar açıklandığında Ak Parti ipi göğüsleyecek ve memleketi bu 3 aylık sıkıntılı süreçten kurtararak tekrar istikrarı sağlayacağız.

Vatandaşımızın verdiği bu destekle 2023’e kadar tek başına iktidarda devam edecek.1 Kasım gecesi Büyük Türkiye’yi kurma yolunda önemli bir sınav atlatılmış olacak” ifadesini kullandı.Pazar gecesi herkesin oylarına sahip çıkması gerektiğini ifade eden Karayel;

“Hemşerilerimizden gördüğümüz teveccüh çok iyi. Bu teveccüh seçim sonuçlarını gösteriyor fakat biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Cumartesi gecesine kadar seçim çalışmalarına devam edeceğiz. Pazar gecesi de sandıklarımıza ve oylarımıza sahip çıkacağız” şeklinde konuştu.

İlgili Resimler